Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
GRILLEDE PIGWINGS MED ASIATISK KÅLSALAT

Ingredienser

  • 8 stk. pigwings (pork wings)
  • 1 ss salt

Appelsindipp:

  • 2 dl appelsinmarmelade
  • 4 ss sennep
  • 4 ss honning
  • 1 ss soyasaus
  • 1 ss smør
  • 1 ss sriracha (asiatisk chilisaus)

Kålsalat:

  • 0,25 stk. finsnittet rødkål
  • 0,5 stk. finsnittet nykål, sommerkål
  • 1 stk. grovrevet grønt eple
  • 1 stk. rødløk i tynne skiver
  • 2 ts finhakket frisk koriander
  • 1 ss riseddik
  • 0,5 ts sesamolje
  • 2 ts finhakket frisk ingefær
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
Del

Grillede pigwings med asiatisk kålsalat

(0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Pigwings servert med en asiatisk kålsalat som tilbehør. Dypp dem i en spicy appelsinsaus og nyt. Perfekt til å ta med til parken og grille sammen med vennegjengen.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 8 stk. pigwings (pork wings)
  • 1 ss salt

Appelsindipp:

  • 2 dl appelsinmarmelade
  • 4 ss sennep
  • 4 ss honning
  • 1 ss soyasaus
  • 1 ss smør
  • 1 ss sriracha (asiatisk chilisaus)

Kålsalat:

  • 0,25 stk. finsnittet rødkål
  • 0,5 stk. finsnittet nykål, sommerkål
  • 1 stk. grovrevet grønt eple
  • 1 stk. rødløk i tynne skiver
  • 2 ts finhakket frisk koriander
  • 1 ss riseddik
  • 0,5 ts sesamolje
  • 2 ts finhakket frisk ingefær
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Legg svineknokene i kokende vann med salt. Vannet skal såvidt dekke kjøttet. Bruk en kjele som passer i størrelse til knokene.
  2. Senk temperaturen og la knokene trekke på svak varme (ca. 90 °C i kokevannet) i ca. 3 timer til de er møre og nesten detter fra hverandre. Ta dem opp og tørk dem godt.
  3. Bland sammen alle ingrediensene til appelsindippen og kok opp. La den koke i noen minutter til smøret er smeltet. Smak til med sriracha. Noen liker sausen litt sterkere enn andre.
  4. Rør sammen riseddik, sesamolje, soyasaus og ingefær til en dressing. Krydre med salt og pepper. Bland kål, eple, løk og koriander. Hell dressingen over grønnsakene.
  5. Grill pigwingsene til de har fått en fin farge på begge sider.

Server med kålsalat og appelsindipp.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB12 26.03.2023 21:16:39