Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Brødpinner med spekeskinke

Brødpinner med spekeskinke

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. ferdig pizzadeig (rå), langpanne
  • ca. 20 skiver spekeskinke
  • 2 ss nøytral nøytral olje til pensling
  • 0,25 potte frisk timian
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

På et kvarter har du disket opp med smakfulle brødpinner med spekeskinke. Og smaken; den vil overraske deg og imponere gjestene dine.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. ferdig pizzadeig (rå), langpanne
  • ca. 20 skiver spekeskinke
  • 2 ss nøytral nøytral olje til pensling
  • 0,25 potte frisk timian

Slik gjør du

1. Rull ut ferdig pizzadeig på et bakebord og skjær 2 cm tykke strimler av deigen.

2. Skjær spekeskinke i tilsvarende brede strimler. Legg skinken oppå deigstrimlene og tvinn dem sammen.

3. Pensle med olje, dryss over urter og grill på indirekte varme i ca. 10 minutter eller til brødpinnene er gylne og sprø.

1 porsjon gir 10 brødpinner.

Oppskriften er fra Opplysningskontoret for brød og korn

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB11 17.04.2024 03:53:08