Brioche med reinsdyrskav
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Lyst på en skikkelig digg burger med nye smaker? Prøv reinsdyrskav i briochebrød neste gang du vil prøve noe nytt som også faller skikkelig i smak! Her har vi laget den med en god coleslaw med eple og bladpersille!
Ingredienser
porsjoner
-
200 g hodekål -
2 stk. grønt eple -
2 ss bladpersille -
2 ss majones -
3 ss lettrømme -
1 stk. grønn paprika -
1 stk. grønn chili -
4 stk. brioche hamburgerbrød -
1 pk reinsdyrskav
Slik gjør du
- Bruk en skarp kniv eller ostehøvel og skjær hodekål i fine strimler. Riv eple på et rivjern og grovhakk bladpersille. Ha alt i en bolle.
- Rør sammen majones og rømme, og ha over i kålblandingen. Rør godt sammen.
- Skjær paprika og chili i skiver.
- Rist briochebrødene i en varm panne til de har en gyllen overflate.
- Ha i smør og fres reinsdyrskav raskt i pannen på høy varme i et par minutter. Smak til med salt og pepper.
Server briochebrød med coleslaw, reinsdyrskav, paprika og chili på toppen!