Brioche med reinsdyrskav

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lyst på en skikkelig digg burger med nye smaker? Prøv reinsdyrskav i briochebrød neste gang du vil prøve noe nytt som også faller skikkelig i smak! Her har vi laget den med en god coleslaw med eple og bladpersille! 

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g hodekål
  • 2 stk. grønt eple
  • 2 ss bladpersille
  • 2 ss majones
  • 3 ss lettrømme
  • 1 stk. grønn paprika
  • 1 stk. grønn chili
  • 4 stk. brioche hamburgerbrød
  • 1 pk reinsdyrskav

Slik gjør du

  1. Bruk en skarp kniv eller ostehøvel og skjær hodekål i fine strimler. Riv eple på et rivjern og grovhakk bladpersille. Ha alt i en bolle. 
  2. Rør sammen majones og rømme, og ha over i kålblandingen. Rør godt sammen. 
  3. Skjær paprika og chili i skiver. 
  4. Rist briochebrødene i en varm panne til de har en gyllen overflate. 
  5. Ha i smør og fres reinsdyrskav raskt i pannen på høy varme i et par minutter. Smak til med salt og pepper. 

Server briochebrød med coleslaw, reinsdyrskav, paprika og chili på toppen!