Biffsnadder
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Biffsnadder er en god, gammel klassiker som nok aldri vil gå av moten.
Ingredienser
porsjoner
-
600 g biffkjøtt i terninger -
2 ss margarin eller olje til steking -
200 g frisk sjampinjong i båter -
1 pose sjalottløk i båter -
1 stk. rød paprika -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper -
1 pose béarnaisesaus
Slik gjør du
- Varm en stekepanne med halvparten av margarin/olje. Ha i biffkjøttet og stek det raskt på høy varme til det har fått fin farge på alle kanter. Legg kjøttet over på en tallerken.
- Sett stekepannen tilbake på varmen og tilsett i resten av margarin/olje. Stek løk, sjampinjong og paprika raskt til det begynner å få farge, men fortsatt har litt tyggemotstand.
- Ha kjøttet tilbake i pannen og stek det med grønnsakene 1-2 minutter. Krydre med salt og pepper.
- Lag saus etter anvisning på posen. Du kan også lage en hjemmelaget béarnaisesaus.
- Server biffsnadder rykende varmt.
Sett gjerne ditt eget preg på ferdigsausen ved å smaksette den med litt ekstra syre (sitron eller hvitvinseddik) og litt friske urter (estragon og kjørvel)
Server med ris, pommes frites eller potetbåter.