Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Syltetoast med rødbetkrem

Syltetoast

Ingredienser

porsjoner
  • 4 skiver brød
  • 1 ss smør til steking
  • 200 g sylte
  • 16 stk. valnøttkjerner

Rødbetkrem:

  • 150 g syltede rødbeter
  • 0,5 dl seterrømme
  • 1 ss whisky
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 1 stilk frisk dill til pynt
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Disse små fortreffelighetene passer ypperlig som appetittvekkere eller som en av rettene på et tapasbord rundt juletider. Kanskje du allerede har ingrediensene i hus? 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 skiver brød
  • 1 ss smør til steking
  • 200 g sylte
  • 16 stk. valnøttkjerner

Rødbetkrem:

  • 150 g syltede rødbeter
  • 0,5 dl seterrømme
  • 1 ss whisky
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 1 stilk frisk dill til pynt

Slik gjør du

  1. Kjør rødbeter til rødbetkrem raskt i en hurtigmikser. Bland inn rømme og whisky. Smak til med salt og pepper .
  2. Skjær av skorpene på brødskivene. Del skivene i fire og stek dem i panne med smør til de er gylne. Legg dem på kjøkkenpapir.
  3. Legg sylteskiver på toasten og topp med en skje rødbetkrem. Pynt med valnøtter og dill.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB12 18.07.2024 15:42:01