Syltetoast

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Disse små fortreffelighetene passer ypperlig som appetittvekkere eller som en av rettene på et tapasbord rundt juletider. Kanskje du allerede har ingrediensene i hus? 

Ingredienser

  • 4 skive brød
  • 1 ss smør til steking
  • 200 g sylte
  • 16 stk valnøttkjerner

Rødbetkrem:

  • 150 g syltede rødbeter
  • 0,5 dl seterrømme
  • 1 ss whisky
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 1 stilk frisk dill til pynt

Slik gjør du

  1. Kjør rødbeter til rødbetkrem raskt i en hurtigmikser. Bland inn rømme og whisky. Smak til med salt og pepper .
  2. Skjær av skorpene på brødskivene. Del skivene i fire og stek dem i panne med smør til de er gylne. Legg dem på kjøkkenpapir.
  3. Legg sylteskiver på toasten og topp med en skje rødbetkrem. Pynt med valnøtter og dill.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.