Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Syltet ingefær - Gari

Syltet ingefær

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g frisk ingefær
  • 1 dl vann
  • 2 dl riseddik
  • 2 dl sukker
  • 1 ts salt
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Syltet ingefær, eller Gari, er fast følge til sushi, og er du tidlig ute smaker den aller best hjemmelaget. Dette er en enkel grunnoppskrift, men du kan smaksette den med hel pepper,  reddik eller honning for en spennende vri. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g frisk ingefær
  • 1 dl vann
  • 2 dl riseddik
  • 2 dl sukker
  • 1 ts salt

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Den syltede ingefæren kan brukes etter 2-3 timer, men blir enda bedre om den får stå og utvikle smak lenger.

Syltet ingefær - Gari

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB12 20.07.2024 06:36:47