Spicy lammespyd Kategori Gjester Vanskelighetsgrad Enkel Tid 40–60 min Spicy lammespyd med herlige smaker av koriander, rosmarin og kajennepepper passer perfekt som en av flere retter på et tapasbord. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 0Kommentarer Ingredienser Porsjoner 400 g flatbiff av lam 1⁄2 dl olivenolje 4 ss frisk koriander 1 stk hakket rød chili 2 ss frisk rosmarin 1 ts kajennepepper 1 ts salt 1 ts pepper Slik gjør du Legg trespydene i vann i ca. 15 minutter hvis du skal legge spydene på grillen. Slik unngår du brente ender på spydene. Renskjær og del kjøttet opp i terninger. Ha kjøttet i en bolle. Finhakk koriander, chili og rosmarin og bland sammen med kajennepepper og olje. Hell marinaden over kjøttet. Dekk til bollen, og la den stå i kjøleskapet i en halv time. Tre kjøttet på spydene. Grill eller stek lammespydene i noen minutter på hver side. Kjøttet kan godt fortsatt være rosa i midten. Server gjerne spydene sammen med litt sprø og god salat og en yoghurtdressing ved siden av. Kommentarer Se alle kommentarer... For å skrive en kommentar må du være logget inn.