Spicy lammespyd

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
40–60 min

Spicy lammespyd med herlige smaker av koriander, rosmarin og kajennepepper passer perfekt som en av flere retter på et tapasbord.

Ingredienser

  • 400 g flatbiff av lam
  • 0,5 dl olivenolje
  • 4 ss frisk koriander
  • 1 stk. hakket rød chili
  • 2 ss frisk rosmarin
  • 1 ts kajennepepper
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper

Slik gjør du

  1. Legg trespydene i vann i ca. 15 minutter hvis du skal legge spydene på grillen. Slik unngår du brente ender på spydene.
  2. Renskjær og del kjøttet opp i terninger. Ha kjøttet i en bolle.
  3. Finhakk koriander, chili og rosmarin og bland sammen med kajennepepper og olje. Hell marinaden over kjøttet. Dekk til bollen, og la den stå i kjøleskapet i en halv time.
  4. Tre kjøttet på spydene. Grill eller stek lammespydene i noen minutter på hver side. Kjøttet kan godt fortsatt være rosa i midten.

Server gjerne spydene sammen med litt sprø og god salat og en yoghurtdressing ved siden av.

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt fra 1. juli til 9. august pga ferie