Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Skinkesteksmørbrød

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 1 skive grovt brød
  • 5 g margarin
  • 2 stk. salatblad , gjerne et grønt og et rødt blad
  • 30 g skinkestek uten ben
  • 20 g ferdig kokt og avkjølt surkål
  • 1 skive sylteagurk
  • 1 stk. svisker
  • 1 båt fersken , frisk eller hermetisk
Del

Skinkesteksmørbrød

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Våre livsglade danske naboer liker sine smørbrød med mer pålegg enn brød. Hvis du lager smørbrødene etter danskene, blir garantert smørbrødene dine en suksess i en hver anledning.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 1 skive grovt brød
  • 5 g margarin
  • 2 stk. salatblad , gjerne et grønt og et rødt blad
  • 30 g skinkestek uten ben
  • 20 g ferdig kokt og avkjølt surkål
  • 1 skive sylteagurk
  • 1 stk. svisker
  • 1 båt fersken , frisk eller hermetisk

Slik gjør du

  1. Smør margarin på brødskiva. Vask salatbladene og legg de på brødskiva.
  2. Legg skinkesteken pent på sammen med surkål.
  3. Skjær et kutt i sylteagurken halvveis gjennom og vri den som en vifte over pålegget. Pynt med sviske, fersken og eventuelt urter.
Smørbrød passer til alle typer sammenkomster. Selskap, møter, dåp eller bare som en ekstra fin lunch når du skal ha venner eller familie på besøk.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3546, server:MP-PRD-WEB14 30.11.2022 17:38:00