Ingredienser

  • 1 skive grovt brød
  • 5 g margarin
  • 2 stk. salatblad , gjerne et grønt og et rødt blad
  • 30 g skinkestek uten ben
  • 20 g ferdig kokt og avkjølt surkål
  • 1 skive stor sylteagurk i skiver
  • 1 stk. svisker
  • 1 båt fersken , frisk eller hermetisk
Del

Skinkesteksmørbrød

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Våre livsglade danske naboer liker sine smørbrød med mer pålegg enn brød. Hvis du lager smørbrødene etter danskene, blir garantert smørbrødene dine en suksess i en hver anledning.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 skive grovt brød
  • 5 g margarin
  • 2 stk. salatblad , gjerne et grønt og et rødt blad
  • 30 g skinkestek uten ben
  • 20 g ferdig kokt og avkjølt surkål
  • 1 skive stor sylteagurk i skiver
  • 1 stk. svisker
  • 1 båt fersken , frisk eller hermetisk

Slik gjør du

  1. Smør margarin på brødskiva. Vask salatbladene og legg de på brødskiva.
  2. Legg skinkesteken pent på sammen med surkål.
  3. Skjær et kutt i sylteagurken halvveis gjennom og vri den som en vifte over pålegget. Pynt med sviske, fersken og eventuelt urter.
Smørbrød passer til alle typer sammenkomster. Selskap, møter, dåp eller bare som en ekstra fin lunch når du skal ha venner eller familie på besøk.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant