Skinkesteksmørbrød Kategori Gjester Vanskelighetsgrad Enkel Tid Under 20 min Våre livsglade danske naboer liker sine smørbrød med mer pålegg enn brød. Hvis du lager smørbrødene etter danskene, blir garantert smørbrødene dine en suksess i en hver anledning. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 0Kommentarer Ingredienser Porsjoner 1 skive grovt brød 5 g margarin 2 stk salatblad , gjerne et grønt og et rødt blad 30 g skinkestek uten ben 20 g ferdig kokt og avkjølt surkål 1 skive stor sylteagurk i skiver 1 stk svisker 1 båt fersken , frisk eller hermetisk Slik gjør du Smør margarin på brødskiva. Vask salatbladene og legg de på brødskiva. Legg skinkesteken pent på sammen med surkål. Skjær et kutt i sylteagurken halvveis gjennom og vri den som en vifte over pålegget. Pynt med sviske, fersken og eventuelt urter. Smørbrød passer til alle typer sammenkomster. Selskap, møter, dåp eller bare som en ekstra fin lunch når du skal ha venner eller familie på besøk. Kommentarer For å skrive en kommentar må du være logget inn.