Pepperrotkrem

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Pepperrotkrem eller pepperrotsaus er enkel og god dressing som er godt tilbehør til roastbiff og grillet oksekjøtt.

Ingredienser

  • 3 dl lettrømme
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 ts sukker
  • 2 ss revet frisk pepperrot
  • 14 ts salt
  • 14 ts pepper
Vis næringsinnhold
Energi
168kcal
Fett
15g
Protein
3g
Karbohydrater
5.5g
Jern
0.1mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

1. Bland rømme sammen med sitronsaft, sukker og revet pepperrot.

Vær forsiktig med pepperroten, smaken blir sterkere når kremen har stått en stund.

2. Smak eventuelt til med salt og pepper.

Revet pepperrot kan også kjøpes på tube.
 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.