Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pepperrotkrem

Pepperrotkrem

Ingredienser

porsjoner
  • 3 dl lettrømme
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 ts sukker
  • 2 ss revet frisk pepperrot
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 168 kcal
Fett 15 g
Protein 3 g
Karbohydrater 5.5 g
Jern 0.1 mg
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Pepperrotkrem eller pepperrotsaus er enkel og god dressing som er godt tilbehør til roastbiff og grillet oksekjøtt.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 3 dl lettrømme
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 ts sukker
  • 2 ss revet frisk pepperrot
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 168 kcal
Fett 15 g
Protein 3 g
Karbohydrater 5.5 g
Jern 0.1 mg

Slik gjør du

1. Bland rømme sammen med sitronsaft, sukker og revet pepperrot.

Vær forsiktig med pepperroten, smaken blir sterkere når kremen har stått en stund.

2. Smak eventuelt til med salt og pepper.

Revet pepperrot kan også kjøpes på tube.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.7641, server:MP-PRD-WEB15 29.02.2024 03:23:18