Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pavlova

Ingredienser

8  porsjoner
  • 4 stk. eggehvite
  • 0,5 ts bakepulver
  • 3 dl sukker

Pynt:

  • 3 dl kremfløte
  • ca. 300 g bringebær
  • ca. 100 g rips
  • ca. 100 g blåbær
Del

Pavlova uten eddik og maizena

(3)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Marengsbunnene kan du gjøre ferdig lang tid i forvegen og oppbevares tørt. Rett før servering legger du på krem og bær. Som en variasjon kan man også blande vispet krem og ferdig vanilje- eller romkrem.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ingredienser

8  porsjoner
  • 4 stk. eggehvite
  • 0,5 ts bakepulver
  • 3 dl sukker

Pynt:

  • 3 dl kremfløte
  • ca. 300 g bringebær
  • ca. 100 g rips
  • ca. 100 g blåbær

Slik gjør du

  1. Pisk eggehvite stivt. Bland bakepulver og sukker og pisk dette i eggehvitene. Pisk til marengsen danner topper.
  2. Ha marengsen i sprøytepose og sprøyt ut 8 kaker på en stekeplate.
  3. Stek marengsen midt i ovnen, først ved 175 °C i 10 minutter og deretter ved 150 °C i ca. 50 minutter.
  4. Pynt kakene med pisket krem og bær like før servering.

Vi har så klart også oppskriften på klassisk pavlova med vaniljekrem og bær.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB14 26.03.2023 21:26:05