Ingredienser

8  porsjoner
  • 4 stk. eggehvite
  • 0,5 ts bakepulver
  • 3 dl sukker

Pynt:

  • 3 dl kremfløte
  • ca. 300 g bringebær
  • ca. 100 g rips
  • ca. 100 g blåbær
Del

Pavlova uten eddik og maizena

(3)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Marengsbunnene kan du gjøre ferdig lang tid i forvegen og oppbevares tørt. Rett før servering legger du på krem og bær. Som en variasjon kan man også blande vispet krem og ferdig vanilje- eller romkrem.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ingredienser

8  porsjoner
  • 4 stk. eggehvite
  • 0,5 ts bakepulver
  • 3 dl sukker

Pynt:

  • 3 dl kremfløte
  • ca. 300 g bringebær
  • ca. 100 g rips
  • ca. 100 g blåbær

Slik gjør du

  1. Pisk eggehvite stivt. Bland bakepulver og sukker og pisk dette i eggehvitene. Pisk til marengsen danner topper.
  2. Ha marengsen i sprøytepose og sprøyt ut 8 kaker på en stekeplate.
  3. Stek marengsen midt i ovnen, først ved 175 °C i 10 minutter og deretter ved 150 °C i ca. 50 minutter.
  4. Pynt kakene med pisket krem og bær like før servering.

Vi har så klart også oppskriften på klassisk pavlova med vaniljekrem og bær.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant