Pavlova uten eddik og maizena

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Avansert
Tid
Over 60 min

Marengsbunnene kan du gjøre ferdig lang tid i forvegen og oppbevares tørt. Rett før servering legger du på krem og bær. Som en variasjon kan man også blande vispet krem og ferdig vanilje- eller romkrem.

Ingredienser

8 Porsjoner
  • 4 stk. eggehvite
  • 0,5 ts bakepulver
  • 3 dl sukker

Pynt:

  • 3 dl kremfløte
  • ca. 300 g bringebær
  • ca. 100 g rips
  • ca. 100 g blåbær

Slik gjør du

  1. Pisk eggehvite stivt. Bland bakepulver og sukker og pisk dette i eggehvitene. Pisk til marengsen danner topper.
  2. Ha marengsen i sprøytepose og sprøyt ut 8 kaker på en stekeplate.
  3. Stek marengsen midt i ovnen, først ved 175 °C i 10 minutter og deretter ved 150 °C i ca. 50 minutter.
  4. Pynt kakene med pisket krem og bær like før servering.

Vi har så klart også oppskriften på klassisk pavlova med vaniljekrem og bær.

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.