Klippfisk med urter og varm fennikelsalat

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Skal du tilberede klippfisk på en annen måte enn på den tradisjonelle måten med tomat, løk og poteter, kan det være lurt å vanne ut fisken litt mer. Her har vi panert klippfiskstykkene i egg og urter, og stekt dem i panne. En deilig og lett rett med masse smak.

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g ferdig utvannet klippfisk
  • 1 bunt bladpersille
  • 4 kvister frisk timian
  • 4 stilker frisk oregano eller basilikum
  • 1 stk. egg
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 ss smør

Varm fennikelsalat:

  • 1 stk. fennikel
  • 1 bunt reddik
  • 1 stk. rødløk
  • 2 stk. vårløk
  • 2 ss olivenolje
  • 1 stk. lime

Slik gjør du