Fylte egg med urter
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Egg i alle versjoner er alltid populært på buffeter og koldtbord, og egner seg også som forretter. Hardkokte eggehalvdeler med kremete fyll er både dekorative og smakfulle.
Ingredienser
porsjoner
-
6 stk. egg -
ca.
60 g kremost med hvitløk -
2 ss hakket frisk gressløk -
2 ss hakket frisk dill -
0,25 stk. rød chili -
0,5 pk alfalfaspirer
Slik gjør du
- Kok eggene i 8-10 minutter. Avkjøl helt i rennende kaldt vann
- Del eggene i to og ta ut plommene. Mos dem dem sammen med kremosten. Tilsett hakkede urter og smak til med salt og pepper.
- Bruk skje eller sprøytepose og fyll eggekremen tilbake i eggehalvene. Pynt eggene med friske urter og litt chili.
- Legg eggene på en seng av spirer og server.