Fylte egg med urter

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Egg i alle versjoner er alltid populært på buffeter og koldtbord, og egner seg også som forretter. Hardkokte eggehalvdeler med kremete fyll er både dekorative og smakfulle.

Ingredienser

porsjoner
  • 6 stk. egg
  • ca. 60 g kremost med hvitløk
  • 2 ss hakket frisk gressløk
  • 2 ss hakket frisk dill
  • 0,25 stk. rød chili
  • 0,5 pk alfalfaspirer

Slik gjør du

  1. Kok eggene i 8-10 minutter. Avkjøl helt i rennende kaldt vann  
  2. Del eggene i to og ta ut plommene. Mos dem dem sammen med kremosten. Tilsett hakkede urter og smak til med salt og pepper.
  3. Bruk skje eller sprøytepose og fyll eggekremen tilbake i eggehalvene. Pynt eggene med friske urter og litt chili.
  4. Legg eggene på en seng av spirer og server.