Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Party-egg

Ingredienser

  • 8 stk. egg
  • 2 stk. vårløk
  • 3 ss majones
  • 1 ts sitronsaft
  • 2 ts rød lodderogn
Del

Fylte egg med vårløk og lodderogn

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Halve egg med smakfullt fyll er supre appetittvekkere.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 8 stk. egg
  • 2 stk. vårløk
  • 3 ss majones
  • 1 ts sitronsaft
  • 2 ts rød lodderogn

Slik gjør du

  1. Kok egg i 9-10 minutter og avkjøl dem helt i kaldt vann.
  2. Del eggene i to og ta ut plommen. Mos eggeplommen med en gaffel og bland med de øvrige ingrediensene.
  3. Legg de halve eggene på et fat og fyll dem med blandingen. Pynt gjerne med litt friske urter eller et par paprikastrimler.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB13 23.03.2023 15:24:54