Ingredienser

  • 8 stk. egg
  • 2 stk. vårløk
  • 3 ss majones
  • 1 ts sitronsaft
  • 2 ts rød lodderogn
Del

Fylte egg med vårløk og lodderogn

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Halve egg med smakfullt fyll er supre appetittvekkere.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 8 stk. egg
  • 2 stk. vårløk
  • 3 ss majones
  • 1 ts sitronsaft
  • 2 ts rød lodderogn

Slik gjør du

  1. Kok egg i 9-10 minutter og avkjøl dem helt i kaldt vann.
  2. Del eggene i to og ta ut plommen. Mos eggeplommen med en gaffel og bland med de øvrige ingrediensene.
  3. Legg de halve eggene på et fat og fyll dem med blandingen. Pynt gjerne med litt friske urter eller et par paprikastrimler.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant