Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Fiken- og bærsalat med sprøstekt bacon

Blåmuggost med jordbær og fiken

Ingredienser

4  porsjoner
  • 50 g valnøttkjerner
  • 2 ss nøytral olje
  • 2 ss honning
  • 0,5 ts salt
  • 50 g bacon
  • 2 stk. frisk fiken
  • 100 g blåmuggost
  • 200 g jordbær
  • 125 g bringebær
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Denne desserten gir deg en spennende avslutning på måltidet. Fiken, friske bær og blåmuggost, servert med glaserte valnøtter og herlig, sprøtt bacon.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

4  porsjoner
  • 50 g valnøttkjerner
  • 2 ss nøytral olje
  • 2 ss honning
  • 0,5 ts salt
  • 50 g bacon
  • 2 stk. frisk fiken
  • 100 g blåmuggost
  • 200 g jordbær
  • 125 g bringebær

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Rabarbra, asparges og jordbær – sesong for de norske vårfavorittene

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9167, server:MP-PRD-WEB11 29.05.2024 20:40:37