Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Fiken- og bærsalat med sprøstekt bacon

Blåmuggost med jordbær og fiken

Ingredienser

4  porsjoner
  • 50 g valnøttkjerner
  • 2 ss nøytral olje
  • 2 ss honning
  • 0,5 ts salt
  • 50 g bacon
  • 2 stk. frisk fiken
  • 100 g blåmuggost
  • 200 g jordbær
  • 125 g bringebær
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 9818 kcal
Fett 892 g
Protein 429 g
Karbohydrater 15 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Denne desserten gir deg en spennende avslutning på måltidet. Fiken, friske bær og blåmuggost, servert med glaserte valnøtter og herlig, sprøtt bacon.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

4  porsjoner
  • 50 g valnøttkjerner
  • 2 ss nøytral olje
  • 2 ss honning
  • 0,5 ts salt
  • 50 g bacon
  • 2 stk. frisk fiken
  • 100 g blåmuggost
  • 200 g jordbær
  • 125 g bringebær
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 9818 kcal
Fett 892 g
Protein 429 g
Karbohydrater 15 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Rabarbra, asparges og jordbær – sesong for de norske vårfavorittene

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.11780, server:MP-PRD-WEB12 12.10.2024 12:10:24