Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ribbe med sursøt saus

Ingredienser

  • 600 g rester av ribbe
  • 1 stk. løk
  • 3 stk. paprika i ulike farger
  • 1 stk. finhakket rød chili
  • 1 stk. hermetisk ananas i ringer (liten boks)
  • 1 ts revet frisk ingefær
  • 1 ss maisenna

Sursøt saus:

  • 3 ss sukker
  • 4 ss soyasaus
  • 2 ss eplecidereddik
  • 1 dl hønsebuljong eller kjøttbuljong (utblandet)
Del

Ribbe med sursøt saus

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En rask, asiatisk, sursøt saus lager du enkelt selv. Perfekt sammen med rester av ribbe og litt friske grønnsaker. Hvem sa at rester ikke kunne smake godt? 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 600 g rester av ribbe
  • 1 stk. løk
  • 3 stk. paprika i ulike farger
  • 1 stk. finhakket rød chili
  • 1 stk. hermetisk ananas i ringer (liten boks)
  • 1 ts revet frisk ingefær
  • 1 ss maisenna

Sursøt saus:

  • 3 ss sukker
  • 4 ss soyasaus
  • 2 ss eplecidereddik
  • 1 dl hønsebuljong eller kjøttbuljong (utblandet)

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server wokretten med kokt ris eller kokte nudler. Topp med frisk chili eller koriander for ekstra smak. Pynt eventuelt med sesamfrø. 

Ribbe med sursøt saus

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4723, server:MP-PRD-WEB14 31.03.2023 08:49:16