Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Matpakkemuffins med brunost

Ingredienser

12  porsjoner
  • 1 dl lettkokte havregryn
  • 0,5 dl vann
  • 100 - 150 g brunost
  • 1,5 dl hvetemel
  • 1 dl grov sammalt hvete
  • 2,5 dl fin sammalt hvete
  • 2 ts bakepulver
  • 4 stk. egg
  • 50 g rapsolje
  • 400 g yoghurt naturell
Del

Brunostmuffins

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Brunostmuffins er veldig godt, og en god kombinasjon av hvordan matkulturer møtes.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

12  porsjoner
  • 1 dl lettkokte havregryn
  • 0,5 dl vann
  • 100 - 150 g brunost
  • 1,5 dl hvetemel
  • 1 dl grov sammalt hvete
  • 2,5 dl fin sammalt hvete
  • 2 ts bakepulver
  • 4 stk. egg
  • 50 g rapsolje
  • 400 g yoghurt naturell

Slik gjør du

  1. Legg havregryn i bløt i vann i ca. 5 minutter.
  2. Del brunost i små terninger.
  3. Bland hvetemel, sammalt hvete og bakepulver i en bolle.
  4. Visp sammen egg, olje og yoghurt. Tilsett melblandingen og rør godt.
  5. Rør inn havregryn og brunostbiter.
  6. Plasser muffinsformer på et stekebrett. Bruk gjerne dobble former, så holder muffinsene seg i formen. Fyll formene 2/3 deler fulle.
Sett gjerne muffinsformene i et muffinsbrett om du har det. Da holder de seg pene i fasongen.
  1. Stek muffinsene midt i stekeovnen på 200 °C i 20-25 minutter. Avkjøl på rist.

Kilde: Opplysningskontoret for brød og korn, www.brodogkorn.no

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3418, server:MP-PRD-WEB13 27.11.2022 09:09:31