Lagre

Ingredienser

  • 6 stk. hardkokt egg
  • 2 ss majones
  • 2 ss rømme
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Til pynt:

  • 0,25 stk. gulrot
  • 10 stk. sort hel pepper
Del

Påskekyllinger

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Har du sett søtere fylte egg? Påskefrokosten blir en fest med herlige påskekyllinger!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels
Lagre

Ingredienser

  • 6 stk. hardkokt egg
  • 2 ss majones
  • 2 ss rømme
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Til pynt:

  • 0,25 stk. gulrot
  • 10 stk. sort hel pepper

Slik gjør du

  1. Skrell hardkokte egg.
  2. Skjær av toppen på egget, og litt av bunnen slik at egget står støtt. Ta ut plommen med en liten skje.
  3. Ha plommene i en liten bolle og bland dem sammen med majones, rømme, salt og pepper. Bruk en gaffel til å blande med slik at du unngår store klumper. 
  4. Ha eggeblandingen i en sprøytepose og sprøyt blandingen tilbake i hvitene. Legg på toppen.
  5. Skjær små føtter og nebb av gulrot, og bruk hele pepperkorn til øyne.
Du må bruke 6 plommer for å fylle 5 egg. Husk derfor på å koke et ekstra egg eller to om du skalerer opp oppskriften.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant