Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Påskekyllinger

Påskekyllinger

Ingredienser

porsjoner
  • 6 stk. hardkokt egg
  • 2 ss majones
  • 2 ss lettrømme
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Til pynt:

  • 0,25 stk. gulrot
  • 10 stk. sort hel pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Har du sett søtere fylte egg? Påskefrokosten blir en fest med herlige påskekyllinger!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 6 stk. hardkokt egg
  • 2 ss majones
  • 2 ss lettrømme
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Til pynt:

  • 0,25 stk. gulrot
  • 10 stk. sort hel pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Du må bruke 6 plommer for å fylle 5 egg. Husk derfor på å koke et ekstra egg eller to om du skalerer opp oppskriften.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB13 19.05.2024 00:06:15