Lammekoteletter med pære- og spinatsalat

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Dette er en lett og smakfull hverdagsmiddag med lammekoteletter og en deilig frisk spinatsalat. Den passer dessuten fint til en grillfest om sommeren. 

Ingredienser

4
Porsjoner
  • 8 stk lammekotelett
  • 1 ts salt
  • 12 ts pepper
  • 2 ss olje
  • 2 poser byggris

Pære- og spinatsalat:

  • 200 g frisk spinat
  • 2 stk pære
  • 4 stk vårløk
  • 1 stk granateple
  • saften av 1 stk lime
  • 2 ss olivenolje

Slik gjør du

  1. Krydre lammekotelettene med salt og pepper. Bruk sterk varme og brun dem raskt på begge sider i en panne med olje. Etterstek på svakere varme i 2-3 minutter.
  2. Kok byggris etter instruksjoner på pakken.
  3. Vask og rens spinat, skjær pære i båter og vårløk i strimler. Skjær bunnen og toppen av granateplet og skjær gjennom skallet. Bruk hendene og bryt granateplet i to. Plukk ut de røde kjernene og bland dem med spinat, pære og vårløk. Vend salaten med limesaft og olivenolje rett før servering.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.