Ingredienser

4  porsjoner

Pære- og spinatsalat:

  • 200 g frisk spinat
  • 2 stk. pære
  • 4 stk. vårløk
  • 1 stk. granateple
  • saften av 1 stk. lime
  • 2 ss olivenolje
Del

Lammekoteletter med pære- og spinatsalat

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Dette er en lett og smakfull hverdagsmiddag med lammekoteletter og en deilig frisk spinatsalat. Den passer dessuten fint til en grillfest om sommeren. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

4  porsjoner

Pære- og spinatsalat:

  • 200 g frisk spinat
  • 2 stk. pære
  • 4 stk. vårløk
  • 1 stk. granateple
  • saften av 1 stk. lime
  • 2 ss olivenolje

Slik gjør du

  1. Krydre lammekotelettene med salt og pepper. Bruk sterk varme og brun dem raskt på begge sider i en panne med olje. Etterstek på svakere varme i 2-3 minutter.
  2. Kok byggris etter instruksjoner på pakken.
  3. Vask og rens spinat, skjær pære i båter og vårløk i strimler. Skjær bunnen og toppen av granateplet og skjær gjennom skallet. Bruk hendene og bryt granateplet i to. Plukk ut de røde kjernene og bland dem med spinat, pære og vårløk. Vend salaten med limesaft og olivenolje rett før servering.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant