Ingredienser

2  porsjoner
  • 1 boks chilibønner (á 390 g)
  • 1 boks hermetiske kikerter (á 290 g)
  • 1 glass salsa (á 230 g)
  • 4 stk. egg
  • 1 stk. vårløk
  • 2 ss hakket frisk koriander
  • 1 stk. avokado
  • 1 dl rømme
  • 4 stk. hvetetortilla
Del

Huevos rancheros på primus

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Smaksrik bønnegryte med egg er perfekt turmat du enkelt kan lage på primus! Server med tortillalefser, rømme, salsa og koriander - que rico!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

2  porsjoner
  • 1 boks chilibønner (á 390 g)
  • 1 boks hermetiske kikerter (á 290 g)
  • 1 glass salsa (á 230 g)
  • 4 stk. egg
  • 1 stk. vårløk
  • 2 ss hakket frisk koriander
  • 1 stk. avokado
  • 1 dl rømme
  • 4 stk. hvetetortilla

Slik gjør du

  1. Ha chilibønner, kikerter og salsa i en kjele eller panne og kok opp. Smak eventuelt til med salt og pepper.
  2. Lag en liten grop for hvert egg. Knekk eggene over i gropene.

Et tips for å frakte ferske egg med på tur på en trygg måte er å legge de i en tett matboks med litt tørkepapir i mellom hvert egg. Da unngår du luft mellom eggene og hindrer at de knuser. 

  1. Sett på lokk og la den stå på lav varme i ca. 10 minutter til eggehviten har stivnet og eggeplommen er passe bløt. 
  2. Snitt vårløk og grovhakk koriander, og dryss over rett før servering. 

Server med varme tortillalefser, rømme og avokado.

Huevos rancheros på primus

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant