Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Gråpære

Topp fem oppskrifter med pære

Pærer er gode å spise som de er, men de er også en spennende ingrediens i både kaker, is og på tapasbordet. 

Pærekake

1. Pærekake

En frisk, fruktig, sprø og knasende kake, toppet med syltede pærer.

Avokado- og pæreis

2. Avokado- og pæreis

En spennede dessert. Avokadofrukten har en deilig nøtteaktig smak, og gir en perfekt kremete konsistens på denne avokado- og pæreisen.

Stekt pære med kremost og bacon

3. Stekt pære med kremost og bacon

Stekte pærer med kremost og bacon er enkel og god snaddermat du kan sette på tapasbordet eller servere som tilbehør til for eksempel røkt skinke, skinkestek eller reinsdyrstek.

Krydderkokte pærer

4. Krydderkokte gråpærer

Krydderlake av vaniljestang, stjerneanis og kanelstang smaker kjempegodt sammen med pærer. Men denne krydderlaken kan også brukes til andre typer frukt.

Pæregranité

5. Pæregranité

Vil du gjøre litt ekstra ut av et godt måltid med flere retter, kan du servere denne flotte graniteen som en hvilerett.

Her kan du lære mer om norske gråpærer 

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.11738, server:MP-PRD-WEB14 08.10.2024 02:54:00