Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Rød saus

Rød saus

Ingredienser

porsjoner
  • 4 dl husholdningssaft
  • 3 dl vann
  • 1 ss potetmel
  • 2 ss vann , til å blande sammen med potetmelet
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Hjemmelaget rød saus er det perfekte følget til blant annet risgrøt, semulepudding eller fløterand. I stedet for husholdningssaft kan du også bruke kirsebærsaft, bringebærsaft, ripssaft eller solbærsaft.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 dl husholdningssaft
  • 3 dl vann
  • 1 ss potetmel
  • 2 ss vann , til å blande sammen med potetmelet

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Norsk tradisjonsmat

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB11 18.04.2024 23:29:12