Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Rød saus

Rød saus

Ingredienser

porsjoner
  • 4 dl husholdningssaft
  • 3 dl vann
  • 1 ss potetmel
  • 2 ss vann , til å blande sammen med potetmelet
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Hjemmelaget rød saus er det perfekte følget til blant annet risgrøt, semulepudding eller fløterand. I stedet for husholdningssaft kan du også bruke kirsebærsaft, bringebærsaft, ripssaft eller solbærsaft.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 dl husholdningssaft
  • 3 dl vann
  • 1 ss potetmel
  • 2 ss vann , til å blande sammen med potetmelet

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Norsk tradisjonsmat

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.7088, server:MP-PRD-WEB15 10.12.2023 06:23:54