Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Rekecocktail

Rekecocktail

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g ferske reker
  • 0,5 stk. hjertesalat
  • 0,5 stk. agurk
  • 0,5 stk. rødløk
  • 1 ss lakserogn
  • 1 stilk frisk dill

Thousand island-dressing:

  • 1 dl majones
  • 2 ss lettrømme eller gresk yoghurt
  • 2 ss ketchup eller chilisaus (ketcuptypen)
  • 1 ts worchestershiresaus
  • 2 ts sitronsaft
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Rekecocktail er en gammel god klassiker som - når den er laget med kjærlighet - fortsatt evner å begeistre gjestene. Spandér ferske reker og lag dressingen fra bunnen, så løfter du smaken mange, mange hakk.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g ferske reker
  • 0,5 stk. hjertesalat
  • 0,5 stk. agurk
  • 0,5 stk. rødløk
  • 1 ss lakserogn
  • 1 stilk frisk dill

Thousand island-dressing:

  • 1 dl majones
  • 2 ss lettrømme eller gresk yoghurt
  • 2 ss ketchup eller chilisaus (ketcuptypen)
  • 1 ts worchestershiresaus
  • 2 ts sitronsaft

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server gjerne med fersk, godt brød, baguett eller ristet brød

Rekecocktail

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Lag din egen majones

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB15 08.05.2024 17:09:45