Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
FURULYSALAT

Ingredienser

  • 0,5 stk. hodekål
  • 4 stk. appelsin
  • 200 g svisker
  • 100 g grovhakkede hasselnøtter
  • ca. 1 ts sukker
  • 2 ss saft av appelsin
Del

Furulysalat

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Furulysalat er en gammel klassiker. Salaten er frisk og enkel, og laget av ingredienser man ofte har for hånden. Den er et deilig tilbehør til skinkestek, koteletter, grillmat og spekemat.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 0,5 stk. hodekål
  • 4 stk. appelsin
  • 200 g svisker
  • 100 g grovhakkede hasselnøtter
  • ca. 1 ts sukker
  • 2 ss saft av appelsin

Slik gjør du

  1. Finsnitt kål.
  2. Skjær skall av appelsin, ta med det hvite. Skjær ut appelsinfileter.
  3. Bland kål og appelsinfileter sammen med svisker og hasselnøtter og ha det over på et serveringsfat eller i en bolle.
  4. Rør sukker ut i appelsinsaft og hell dressingen over salaten.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB13 04.02.2023 13:57:39