Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
FURULYSALAT

Furulysalat

Ingredienser

porsjoner
  • 0,5 stk. hodekål
  • 4 stk. appelsin
  • 200 g svisker
  • 100 g grovhakkede hasselnøtter
  • ca. 1 ts sukker
  • 2 ss saft av appelsin
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Furulysalat er en gammel klassiker. Salaten er frisk og enkel, og laget av ingredienser man ofte har for hånden. Den er et deilig tilbehør til skinkestek, koteletter, grillmat og spekemat.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 0,5 stk. hodekål
  • 4 stk. appelsin
  • 200 g svisker
  • 100 g grovhakkede hasselnøtter
  • ca. 1 ts sukker
  • 2 ss saft av appelsin

Slik gjør du

  1. Finsnitt kål.
  2. Skjær skall av appelsin, ta med det hvite. Skjær ut appelsinfileter.
  3. Bland kål og appelsinfileter sammen med svisker og hasselnøtter og ha det over på et serveringsfat eller i en bolle.
  4. Rør sukker ut i appelsinsaft og hell dressingen over salaten.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.6416, server:MP-PRD-WEB15 29.09.2023 16:26:51