Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
EGGEKREM

Ekte eggekrem

Ingredienser

1  porsjoner

En porsjon blir ca. 7 dl ferdig eggekrem.

  • 9 stk. eggeplomme
  • 6 dl melk
  • 1 dl sukker
  • 2 ss maisenna
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ekte eggekrem er fløyelsmyk og ekstra fyldig og god på smak. Kremen passer utmerket i følge med frisk frukt og deilige bær.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

1  porsjoner

En porsjon blir ca. 7 dl ferdig eggekrem.

  • 9 stk. eggeplomme
  • 6 dl melk
  • 1 dl sukker
  • 2 ss maisenna

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Kremen kan brukes som fyll i en sprø og god paibunn. Paien kan toppes med sesongens frukt og bær. Eggekrem kan også brukes som fyll i andre kaker. Tilsett da 5 oppklipte plater gelatin sammen med de andre ingrediensene før oppkok, slik at kremen blir stivere og holder fasongen bedre.
Server gjerne eggekrem til dessert i følge med frisk frukt eller bær.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 22.04.2024 02:27:29