Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Dansk rugbrød

Ingredienser

Gir 2 brød á 2 liter

Fordeig

  • 350 g fin sammalt rug
  • 400 g grov sammalt rug
  • 120 g solsikkekjerner
  • 35 g linfrø
  • 3 ts salt
  • 7 dl vann

Hoveddeig

  • 1,5 dl vann
  • 50 g gjær
  • 200 g hvetemel
  • 3 ss lys sirup
  • 1 ss olje til pensling
Del

Dansk rugbrød

(0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Tradisjonsrikt, saftig og smakfullt dansk rugbrød - perfekt både i matpakka og til høye danske smørrebrød. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

Gir 2 brød á 2 liter

Fordeig

  • 350 g fin sammalt rug
  • 400 g grov sammalt rug
  • 120 g solsikkekjerner
  • 35 g linfrø
  • 3 ts salt
  • 7 dl vann

Hoveddeig

  • 1,5 dl vann
  • 50 g gjær
  • 200 g hvetemel
  • 3 ss lys sirup
  • 1 ss olje til pensling

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Dansk rugbrød

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB14 23.03.2023 09:36:29