Grønnsaksspagetti med biffstrimler
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Tynne, tynne strimler av grønnsaker kan serveres som et alternativ til spagetti. Squash egner seg perfekt, men andre faste rotgrønnsaker kan også brukes. Vi har valgt å servere grønnsaksspagettien rå med varme biffstrimler og sopp som tilbehør, men den kan også få en rask runde i stekepannen med litt olje, og serveres som en deilig, lun salat.
Ingredienser
porsjoner
Grønnsaksspagetti:
-
2 stk. grønn squash -
0,5 bunt vårløk -
200 g frisk sjampinjong eller aromasopp -
2 ss margarin til steking
Sitron- og chilidressing:
-
skall og saft av
0,5 stk. sitron -
0,5 ts chiliflakes -
1 dl olivenolje -
0,5 ts paprikapulver -
2 båter revet hvitløk -
1 ts salt -
1 ts kvernet pepper
Biffstrimler:
-
375 g biffkjøtt i strimler -
1 ts salt -
0,5 ts kvernet pepper
Slik gjør du
Server grønnsakpastaen i dype tallerkener med saftige biffstrimler og stekt sopp på toppen.