Grønnsaksspagetti med biffstrimler

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Tynne, tynne strimler av grønnsaker kan serveres som et alternativ til spagetti. Squash egner seg perfekt, men andre faste rotgrønnsaker kan også brukes. Vi har valgt å servere grønnsaksspagettien rå med varme biffstrimler og sopp som tilbehør, men den kan også få en rask runde i stekepannen med litt olje, og serveres som en deilig, lun salat. 

Ingredienser

porsjoner

Grønnsaksspagetti:

  • 2 stk. grønn squash
  • 0,5 bunt vårløk
  • 200 g frisk sjampinjong eller aromasopp
  • 2 ss margarin til steking

Sitron- og chilidressing:

  • skall og saft av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ts chiliflakes
  • 1 dl olivenolje
  • 0,5 ts paprikapulver
  • 2 båter revet hvitløk
  • 1 ts salt
  • 1 ts kvernet pepper

Biffstrimler:

  • 375 g biffkjøtt i strimler
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Slik gjør du

Server grønnsakpastaen i dype tallerkener med saftige biffstrimler og stekt sopp på toppen.