Ingredienser

  • 1 pose sjysaus
  • 1 stk. sjalottløk
  • 1 ts rosépepper
  • 1 ts grønne pepperkorn
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

20kcal

Energi

0.34g

Fett

0.9g

Protein

3.89g

Karbohydrater

0.37mg

Jern

Del

Enkel peppersjysaus

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Det er ingenting i veien med å bruke posesaus. Du kan gjerne piffe den opp litt med de smakene du måtte ønske, vi har valgt sjalottløk og pepper. Enkel saus som passer til de fleste kjøttretter.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 pose sjysaus
  • 1 stk. sjalottløk
  • 1 ts rosépepper
  • 1 ts grønne pepperkorn
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

20kcal

Energi

0.34g

Fett

0.9g

Protein

3.89g

Karbohydrater

0.37mg

Jern

Slik gjør du

  1. Lag saus etter anvisning på posen.
  2. Tilsett sjalottløk i tynne båter (eventuelt stekt lett på forhånd), rød og grønn pepper.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant