Stekt juleskinke med potetstappe

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Juleskinke er super mat å ty til i en travel førjulstid. Server den varm eller kald sammen med smørdampede grønnsaker og potetmos. Et godt tips er å røre inn et par skjeer god sennep i potetstappa. 

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g juleskinke , i skiver
  • 1 pose potetmospulver
  • 1 ss grov sennep

Grønnsaker og potetmos:

  • 2 stk. eple
  • 1 stk. rødløk
  • 1 stk. brokkoli
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 ss margarin

Slik gjør du

bar

Du trenger: Juleskinke, epler, rødløk, brokkoli, margarin, potetmospulver, sennep, salt og pepper.

bar

bar

En rask rett som setter deg i en lett julestemning er nå ferdig.