Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Skinkesalat med pære og tørket fiken

Skinkesalat med pære og tørket fiken

Ingredienser

porsjoner
  • 3 stk. pære i skiver
  • 4 stk. tørkede fiken i skiver
  • 80 g radicchio rosso salat
  • 300 g juleskinke i strimler
  • 1 pk ruccula (á 65 g)
  • 1 stk. granateple

Sennepsvinagrette:

  • 1 ss dijonsennep
  • 1 ss honning
  • 2 ss hvitvinseddik
  • 1,5 dl nøytral olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts malt pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 589 kcal
Fett 38 g
Protein 20 g
Karbohydrater 37 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

I julemodus og ønsker en salat som smaker litt jul? Med juleskinke, pære, fiken, granateple og sennepsvinagrette har du en sprø og deilig salat som garantert gir stemning.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 3 stk. pære i skiver
  • 4 stk. tørkede fiken i skiver
  • 80 g radicchio rosso salat
  • 300 g juleskinke i strimler
  • 1 pk ruccula (á 65 g)
  • 1 stk. granateple

Sennepsvinagrette:

  • 1 ss dijonsennep
  • 1 ss honning
  • 2 ss hvitvinseddik
  • 1,5 dl nøytral olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts malt pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 589 kcal
Fett 38 g
Protein 20 g
Karbohydrater 37 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Dypp et salatblad i dressingen. Er dressingen for skarp, spe i litt mer olje. Dressingen er holdbar i kjøleskapet i 1-2 uker.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.11780, server:MP-PRD-WEB11 12.10.2024 12:42:40