Lammekoteletter med asiatisk kålsalat Kategori Rask Vanskelighetsgrad Enkel Tid Under 20 min Lammekoteletter er en fantastisk råvare med masse smak. Server dem med en liten asiatisk vri som denne friske kålsalaten med sesamolje og ingefær. En kombinasjon som kan gjøre hverdagsmiddagen til en hellig stund. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 0Kommentarer Ingredienser Porsjoner 800 g lammekotelett 1 ts salt 1 ts kvernet pepper 1 ss margarin Kålsalat: 1⁄4 stk rødkål 1⁄2 stk nykål, sommerkål eller spisskål 1 stk eple , gjerne syrlig 1 stk rødløk 2 ts finhakket frisk koriander Dressing: 1 ss riseddik eller hvitvinseddik 1⁄2 ts sesamolje 1 ss soyasaus 2 ts finhakket frisk ingefær 1⁄2 ts salt 1⁄4 ts kvernet pepper Slik gjør du Legg kotelettene på kjøkkenbenken i ca. 30 minutter for å temperere dem. Bland sammen ingrediensene til dressingen. Smak til med salt og pepper. Finsnitt rødkål og nykål. Riv eplet grovt og kutt rødløk i tynne skiver. Krydre kotelettene med salt og pepper. Varm en stekepanne og ha i margarin. Når det slutter å bruse kan du legge i kotelettene og krydre dem med salt og pepper. Stek kotelettene til de har fått fin farge på begge sider. Sett på lokk og etterstek på svakere varme i 2-3 minutter. Hell dressingen over salaten og bland godt. Server kotelettene med den friske salaten. Skal du steke lammekoteletter til mange kan du steke de i pannen først for å så sette dem i ovnen. Kommentarer Se alle kommentarer... For å skrive en kommentar må du være logget inn.