Ingredienser

  • 4 stk. egg
  • 4 ss vann
  • 0,5 ts
  • 0,25 ts pepper
  • 25 g fetaost i biter
  • 2 ss hakket bladpersille
  • 2 stk. hermetiske artiskokker i biter
  • 0,25 stk. finhakket rød paprika
  • 1 ss margarin
Del

Gresk omelett

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Du finner alltids noe i kjøleskapet eller matskuffen som kan kombineres med egg i en omelett eller eggepanne. Et par artisjokker, litt fetaost og paprika blir til en deilig, gresk omelett.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 4 stk. egg
  • 4 ss vann
  • 0,5 ts
  • 0,25 ts pepper
  • 25 g fetaost i biter
  • 2 ss hakket bladpersille
  • 2 stk. hermetiske artiskokker i biter
  • 0,25 stk. finhakket rød paprika
  • 1 ss margarin

Slik gjør du

  1. Visp sammen egg, vann, salt og pepper. Bland inn fetaost og persille.
  2. Fres artiskokk og paprika i litt margarin.
  3. Hell i eggeblandingen og trekk den stivnede røren inn mot midten. La omeletten steke noen sekunder før den brettes dobbelt.

 Server gresk omelett med en god salat.

I stedet for å brette omeletten dobbelt kan du legge over lokk og la omeletten stivne som en eggepanne ved svak varme.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant