Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Gresk omelett

Ingredienser

  • 4 stk. egg
  • 4 ss vann
  • 0,5 ts
  • 0,25 ts pepper
  • 25 g fetaost i biter
  • 2 ss hakket bladpersille
  • 2 stk. hermetiske artiskokker i biter
  • 0,25 stk. finhakket rød paprika
  • 1 ss margarin
Del

Gresk omelett

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Du finner alltids noe i kjøleskapet eller matskuffen som kan kombineres med egg i en omelett eller eggepanne. Et par artisjokker, litt fetaost og paprika blir til en deilig, gresk omelett.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 4 stk. egg
  • 4 ss vann
  • 0,5 ts
  • 0,25 ts pepper
  • 25 g fetaost i biter
  • 2 ss hakket bladpersille
  • 2 stk. hermetiske artiskokker i biter
  • 0,25 stk. finhakket rød paprika
  • 1 ss margarin

Slik gjør du

  1. Visp sammen egg, vann, salt og pepper. Bland inn fetaost og persille.
  2. Fres artiskokk og paprika i litt margarin.
  3. Hell i eggeblandingen og trekk den stivnede røren inn mot midten. La omeletten steke noen sekunder før den brettes dobbelt.

 Server gresk omelett med en god salat.

I stedet for å brette omeletten dobbelt kan du legge over lokk og la omeletten stivne som en eggepanne ved svak varme.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB11 27.01.2023 21:50:52