Fisketaco

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En herlig måte å spise fisk på. Fisketaco med smakfulle krydder, servert med hjemmelaget guacamole og rådkålsalat. Go fish! Go taco!

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g torskeloin

Tacokrydder:

  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts malt spisskummen
  • 2 ts paprikapulver
  • 0,25 ts kajennepepper

Guacamole:

  • 2 stk. avokado
  • saften av 0,5 stk. lime
  • 0,5 ts salt
  • 2 ss hakket frisk koriander

Salat:

  • 300 g rødkål
  • 1 stk. rødløk
  • 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Til servering:

  • 8 stk. store hvetetortilla
  • 1 stk. grønn chili
  • 1 stk. lime
  • 1 bunt liten frisk koriander

Slik gjør du

bar