Fisketaco
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
En herlig måte å spise fisk på. Fisketaco med smakfulle krydder, servert med hjemmelaget guacamole og rådkålsalat. Go fish! Go taco!
Ingredienser
porsjoner
-
600 g torskeloin
Tacokrydder:
-
0,5 ts kvernet pepper -
0,5 ts salt -
0,5 ts malt spisskummen -
2 ts paprikapulver -
0,25 ts kajennepepper
Guacamole:
-
2 stk. avokado -
saften av
0,5 stk. lime -
0,5 ts salt -
2 ss hakket frisk koriander
Salat:
-
300 g rødkål -
1 stk. rødløk -
0,5 stk. sitron -
0,5 ts salt -
0,5 ts kvernet pepper
Til servering:
-
8 stk. store hvetetortilla -
1 stk. grønn chili -
1 stk. lime -
1 bunt liten frisk koriander