Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Butterdeig med egg og ost

Ingredienser

  • 4 plater butterdeig
  • 8 stk. egg
  • 1,5 dl revet ost
  • 2 ss finhakket frisk gressløk
Del

Butterdeig med egg og ost

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En litt eksklusiv frokost eller som en forrett. Disse butterdeigstertene tar kort tid og er nydelig sprø.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 4 plater butterdeig
  • 8 stk. egg
  • 1,5 dl revet ost
  • 2 ss finhakket frisk gressløk

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 210 °C.
  2. Legg butterdeigplater på bakepapir og kutt en avlang rute på deigen med ca. 1 cm mellomrom fra kanten. Kuttet skal ikke gå igjennom, men bare marker det. Prikk den innerste delen av deigen og sett tilbake på kjøl i 10 minutter. Stek dem til kantene har puffet seg opp i ca 8 minutter. Ta ut og dytt ned den midterste delen. 
  3. Dryss ost i bunnen på tertene, tilsett egg og stek videre til kantene er gyllenbrune og eggene er stekt ferdig, i ca. 12 minutter. Ha over gressløk og server. 
Disse er også gode dagen etter.

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3418, server:MP-PRD-WEB14 27.11.2022 03:51:12