Ingredienser

  • 4 plater butterdeig
  • 8 stk. egg
  • 1,5 dl revet ost
  • 2 ss finhakket frisk gressløk
Del

Butterdeig med egg og ost

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En litt eksklusiv frokost eller som en forrett. Disse butterdeigstertene tar kort tid og er nydelig sprø.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 4 plater butterdeig
  • 8 stk. egg
  • 1,5 dl revet ost
  • 2 ss finhakket frisk gressløk

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 210 °C.
  2. Legg butterdeigplater på bakepapir og kutt en avlang rute på deigen med ca. 1 cm mellomrom fra kanten. Kuttet skal ikke gå igjennom, men bare marker det. Prikk den innerste delen av deigen og sett tilbake på kjøl i 10 minutter. Stek dem til kantene har puffet seg opp i ca 8 minutter. Ta ut og dytt ned den midterste delen. 
  3. Dryss ost i bunnen på tertene, tilsett egg og stek videre til kantene er gyllenbrune og eggene er stekt ferdig, i ca. 12 minutter. Ha over gressløk og server. 
Disse er også gode dagen etter.

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant