Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Tempurarøre

Tempurarøre

Ingredienser

porsjoner
  • 90 g hvetemel
  • 60 g maisenna
  • 3 ts bakepulver
  • 0,25 ts salt
  • 1,5 dl vann
  • 0,5 dl kremfløte
  • 1 stk. egg
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Tempura er en japansk tilberedningsteknikk som innebærer å dyppe grønnsaker eller fisk i en røre bestående av hvetemel, maismel, vann, bakepulver og egg før fritering. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 90 g hvetemel
  • 60 g maisenna
  • 3 ts bakepulver
  • 0,25 ts salt
  • 1,5 dl vann
  • 0,5 dl kremfløte
  • 1 stk. egg

Slik gjør du

  1. Bland sammen de tørre ingrediensene til tempurarøre i en skål.
  2. Visp sammen vann, fløte og egg.
  3. Hell det våte i skålen med det tørre, og rør raskt sammen. Ikke rør for mye, da blir ikke røren god å jobbe med. 
  4. Dypp grønnsaker, fisk eller kjøtt i røren, og stek i frityr til det er gjennomstekt og tempuraen er gyllen på farge.

Tempurarøre

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Sprøtt og godt – slik nailer du panering og fritering

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9668, server:MP-PRD-WEB11 25.06.2024 10:01:22