Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Tempurarøre

Tempurarøre

Ingredienser

porsjoner
  • 90 g hvetemel
  • 60 g maisenna
  • 3 ts bakepulver
  • 0,25 ts salt
  • 1,5 dl vann
  • 0,5 dl kremfløte
  • 1 stk. egg
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Tempura er en japansk tilberedningsteknikk som innebærer å dyppe grønnsaker eller fisk i en røre bestående av hvetemel, maismel, vann, bakepulver og egg før fritering. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 90 g hvetemel
  • 60 g maisenna
  • 3 ts bakepulver
  • 0,25 ts salt
  • 1,5 dl vann
  • 0,5 dl kremfløte
  • 1 stk. egg

Slik gjør du

  1. Bland sammen de tørre ingrediensene til tempurarøre i en skål.
  2. Visp sammen vann, fløte og egg.
  3. Hell det våte i skålen med det tørre, og rør raskt sammen. Ikke rør for mye, da blir ikke røren god å jobbe med. 
  4. Dypp grønnsaker, fisk eller kjøtt i røren, og stek i frityr til det er gjennomstekt og tempuraen er gyllen på farge.

Tempurarøre

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Sprøtt og godt – slik nailer du panering og fritering

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.7641, server:MP-PRD-WEB15 23.02.2024 10:22:30