Ingredienser

  • 150 g smør
  • 2 g trøffeltang

Eller:

  • 150 g smør
  • 2 g tørket sukkertare

Eller:

  • 150 g smør
  • revet skall av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 stk. rød chili eller litt chiliflakes
Del

Tangsmør

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Er du nybegynner på tang i mat, og er litt usikker på hvordan du kan bruke den? Her er tre ulike varianter på tangsmør som smaker nydelig på ferskt brød eller som smaksforsterker til kjøtt, fisk og grønnsaker.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 150 g smør
  • 2 g trøffeltang

Eller:

  • 150 g smør
  • 2 g tørket sukkertare

Eller:

  • 150 g smør
  • revet skall av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 stk. rød chili eller litt chiliflakes

Slik gjør du

  1. La smøret bli romtemperert.
  2. Bland det med resten av ingrediensene.
  3. Form smøret til en pølse og pakk det i matpapir, eller ha det i en skål. Oppbevar det kaldt til det skal brukes.
Det går også fint å bruke andre sorter tang enn det vi har nevnt her. Bruk det du har tilgang på, og prøv deg fram til nye smakskombinasjoner. Dampede blåskjell med tangsmør er nydelig eller, en klatt tangsmør på fisk i folie er andre måter å bruke smøret på.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant