Sandwich med glasert reinsdyrskav
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
En - to- sulten! En skikkelig sandwich med glazet reinsdyrskav. Enkelt og digg!
Ingredienser
porsjoner
-
1 pk reinsdyrskav (á 400 g) -
2 ss smør til steking -
0,5 ts salt
Glaze:
-
2 ts hel pepper -
1 ts korianderfrø -
2 ts anisfrø -
2 ss balsamicoeddik -
6 ss honning
Du trenger også:
-
8 skiver landbrød -
2 ss nøytral olje til steking -
125 g snøfrisk med rødløk og timian eller en fast ost -
1 stk. hjertesalat -
2 stk. eple i tynne skiver
Slik gjør du
- Stek skiver av landbrød til de er gylne og sprø i en varm stekepanne med smør. Legg skivene over på en tallerken med kjøkkenpapir slik at overflødig fett absorberes av papiret. Tørk av pannen.
- Rist krydder til glaze i en varm, tørr stekepanne slik at smakene i krydderet kommer enda mer frem. Knus krydderet i en morter eller med en stavmikser.
- Brun halvtint reinsdyrskav raskt i en varm stekepanne med litt smør. Dryss over krydderblandingen, hell på balsamicoeddik og honning. Rør alt godt sammen og trekk pannen til side.
- Smør kremost på de stekte brødskivene. Legg salat og eple på halvparten av skivene og ha på reinsdyrskavet. Legg resten av brødskivene over. Pynt eventuelt med timian.