Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Kakao

Ingredienser

  • 1 l melk
  • 5 ss sukker
  • 5 ss kakaopulver
Del

Kakao

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Det er ikke mye som varmer og gleder mer enn en kopp rykende varm kakao når man er kald! Dette er en klassisk og enkel oppskrift, men vil du ha tips til hvordan du kan leke med andre smaker, så se under oppskriften.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 l melk
  • 5 ss sukker
  • 5 ss kakaopulver

Slik gjør du

  1. Bland kakao, sukker og halvparten av melken i en kjele og varm opp. Visp godt, slik at kakao og sukker løser seg opp i melken.
  2. Tilsett resten av melken og varm opp til det ryker godt av kakaoen (65-70 °C).
  3. Hell kakaoen i kopper og server.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB12 01.02.2023 20:31:51