Ingredienser

4  porsjoner
  • 1 stk. kylling (ca. 1000 g) eller bruk kyllingfileter
  • ca. 3 ts grønn curry paste (styrken varierer)
  • 1 boks kokosmelk
  • 2 ts salt
  • 1 boks hermetiske bambusskudd
  • 3 ss soyaolje

noen små og store eggplanter/auberginer

Del

Kaeng Khiew Hwan Gai (kylling i grønn karri)

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Denne retten kan være litt sterk eller kjempesterk, alt ettersom hvor mye grønn curry paste du tilsetter.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

4  porsjoner
  • 1 stk. kylling (ca. 1000 g) eller bruk kyllingfileter
  • ca. 3 ts grønn curry paste (styrken varierer)
  • 1 boks kokosmelk
  • 2 ts salt
  • 1 boks hermetiske bambusskudd
  • 3 ss soyaolje

noen små og store eggplanter/auberginer

Slik gjør du

  1. Del kyllingen i 3-4 cm lange biter.
  2. Varm oljen i en wok og fres med curry paste noen sekunder.
  3. Ha i kyllingbitene og fres dem til de er jevnt hvite.
  4. Tilsett kokosmelk og salt. La kyllingen koke ca. 5 minuter til den er gjennomkokt. Ha i bambusskudd og la dem bli varme.

Tilsett små og store eggplanter/auberginer før servering (fås kjøpt i asiatiske butikker). Pynt med chili, mynteblader og finhakkede limeblader. Spises med risnudler, bønnespirer, mynteblader og finsnittet bønnestang.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant