Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Trifle med julekaker

Ingredienser

  • 400 g frosne bjørnebær
  • 2 ss sukker
  • revet skall fra 0,5 stk. sitron
  • 1 stk. stjerneanis
  • 1 stk. hel kanel

Ostekrem:

  • 1 pk kremfløte
  • 200 g kremost naturell
  • ca. 2 ss melis (juster etter egen smak)

Julekaker:

  • ca. 300 g julekaker (biscotti, krumkaker, pepperkaker eller lignende), eventuelt andre typer kjeks.
Del

Trifle med julekaker

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Julekaker eller andre kjeks til overs? Da er dette den perfekte desserten du kan diske opp med. Deilig ostekrem, friske bær og knasende, sprø kjeks. Nam! 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 400 g frosne bjørnebær
  • 2 ss sukker
  • revet skall fra 0,5 stk. sitron
  • 1 stk. stjerneanis
  • 1 stk. hel kanel

Ostekrem:

  • 1 pk kremfløte
  • 200 g kremost naturell
  • ca. 2 ss melis (juster etter egen smak)

Julekaker:

  • ca. 300 g julekaker (biscotti, krumkaker, pepperkaker eller lignende), eventuelt andre typer kjeks.

Slik gjør du

  1. Ha bær, sukker, sitronskall, anis og kanelstang i en kjele, kok opp slik at sukkeret smelter. Avkjøl.
  2. Pisk krem av kremfløte.
  3. Pisk kremost fluffy sammen med melis, og vend inn den piskede kremfløten.
  4. Knus julekaker eller annen kjeks i mindre biter.
  5. Legg krem, kjeks og bær lagvis i en glasskål. Avslutt med bær.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB14 23.03.2023 09:34:19