Lagre

Ingredienser

  • 1 pk frosne bjørnebær (á 400 g)
  • 2 ss sukker
  • revet skall fra 0,5 stk. sitron
  • 1 stk. stjerneanis
  • 1 stk. hel kanel

Ostekrem:

  • 1 pk kremfløte
  • 200 g kremost naturell
  • ca. 2 ss melis (juster etter egen smak)

Julekaker:

  • ca. 300 g julekaker (biscotti, krumkaker, pepperkaker eller lignende), eventuelt andre typer kjeks.
Del

Trifle med julekaker

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Julekaker eller andre kjeks til overs? Da er dette den perfekte desserten du kan diske opp med. Deilig ostekrem, friske bær og knasende, sprø kjeks. Nam! 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

  • 1 pk frosne bjørnebær (á 400 g)
  • 2 ss sukker
  • revet skall fra 0,5 stk. sitron
  • 1 stk. stjerneanis
  • 1 stk. hel kanel

Ostekrem:

  • 1 pk kremfløte
  • 200 g kremost naturell
  • ca. 2 ss melis (juster etter egen smak)

Julekaker:

  • ca. 300 g julekaker (biscotti, krumkaker, pepperkaker eller lignende), eventuelt andre typer kjeks.

Slik gjør du

  1. Ha bær, sukker, sitronskall, anis og kanelstang i en kjele, kok opp slik at sukkeret smelter. Avkjøl.
  2. Pisk krem av kremfløte.
  3. Pisk kremost fluffy sammen med melis, og vend inn den piskede kremfløten.
  4. Knus julekaker eller annen kjeks i mindre biter.
  5. Legg krem, kjeks og bær lagvis i en glasskål. Avslutt med bær.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant