Trifle med julekaker

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Julekaker eller andre kjeks til overs? Da er dette den perfekte desserten du kan diske opp med. Deilig ostekrem, friske bær og knasende, sprø kjeks. Nam! 

Ingredienser

  • 1 pk frosne bjørnebær (á 400 g)
  • 2 ss sukker
  • revet skall fra ½ stk sitron
  • 1 stk stjerneanis
  • 1 stk hel kanel

Ostekrem:

  • 1 pk kremfløte
  • 200 g kremost naturell
  • ca. 2 ss melis (juster etter egen smak)

Julekaker:

  • ca. 300 g julekaker (biscotti, krumkaker, pepperkaker eller lignende), eventuelt andre typer kjeks.

Slik gjør du

  1. Ha bær, sukker, sitronskall, anis og kanelstang i en kjele, kok opp slik at sukkeret smelter. Avkjøl.
  2. Pisk krem av kremfløte.
  3. Pisk kremost fluffy sammen med melis, og vend inn den piskede kremfløten.
  4. Knus julekaker eller annen kjeks i mindre biter.
  5. Legg krem, kjeks og bær lagvis i en glasskål. Avslutt med bær.
 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.