Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Cookies med marsipan

Cookies med marsipan

Ingredienser

porsjoner

Én porsjon gir ca. 15 cookies

  • 200 g smør
  • 75 g sukker
  • 175 g brunt sukker
  • 2 stk. egg
  • 300 g hvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • 0,5 ts natron
  • 100 g marsipan
  • 50 g paranøtter
  • 30 g tørkede tranebær
  • 1 ts flaksalt
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Seige, myke på innsiden, og sprø på utsiden... Julecookies med marsipan, tranebær og paranøtter er julekakene du blir hekta på! De friske tranebærene balanserer perfekt med den søte marsipanen. Lag gjerne en stor porsjon, og frys deigen, så har du cookies på lur til enhver tid. 

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Én porsjon gir ca. 15 cookies

  • 200 g smør
  • 75 g sukker
  • 175 g brunt sukker
  • 2 stk. egg
  • 300 g hvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • 0,5 ts natron
  • 100 g marsipan
  • 50 g paranøtter
  • 30 g tørkede tranebær
  • 1 ts flaksalt

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Cookiedeig er perfekt å fryse, og kan legges rett i kald ovn. Form dem til kuler i forkant, så kan du ta opp akkurat så mange du trenger. Stek ved 160 °C i 15-20 minutter.

PS! Lune cookies og et iskaldt glass melk er en nydelig kombo!

Cookies med marsipan

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB12 24.07.2024 19:59:44