Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
ELI ANNE ROSVOLD SUNDSET

Cheeseburger med coleslaw

Ingredienser

4  porsjoner
  • 400 g kvernet benfri høyrygg av storfekjøtt
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 stk. eggeplomme
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 4 stk. brioche hamburgerbrød
  • 4 stilker friske urter

Syltet jalapeno:

  • 2 stk. jalapeño
  • 0,5 dl eplecidereddik
  • 0,5 dl sukker
  • 0,5 dl vann

Sitron- og ingefærmajones:

  • 2 stk. sitron
  • 2 stk. eggeplomme
  • 0,5 ss dijonsennep
  • 2 dl solsikkeolje
  • 40 g revet frisk ingefær

Coleslaw:

  • 0,5 stk. spisskål
  • 0 stk. hjertesalat
  • 1 stk. syrlig eple
  • 50 g ramsløk
  • 1 bunt frisk gressløk

Marinert bifftomat:

  • 1 stk. bifftomat
  • 2 ss balsamicoeddik
  • 2 ss olivenolje
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min

Skikkelig saftig burger av kvernet høyrygg, servert med smeltet ost, syrlig majones og en spennende coleslaw med brent spisskål. En skikkelig burgerfest! Denne burgeren er laget av Eli Anne Sundset, kandidat til tittelen "Årets Unge Kokk" 2023.

Tid
20–40 min

Ingredienser

4  porsjoner
  • 400 g kvernet benfri høyrygg av storfekjøtt
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 stk. eggeplomme
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 4 stk. brioche hamburgerbrød
  • 4 stilker friske urter

Syltet jalapeno:

  • 2 stk. jalapeño
  • 0,5 dl eplecidereddik
  • 0,5 dl sukker
  • 0,5 dl vann

Sitron- og ingefærmajones:

  • 2 stk. sitron
  • 2 stk. eggeplomme
  • 0,5 ss dijonsennep
  • 2 dl solsikkeolje
  • 40 g revet frisk ingefær

Coleslaw:

  • 0,5 stk. spisskål
  • 0 stk. hjertesalat
  • 1 stk. syrlig eple
  • 50 g ramsløk
  • 1 bunt frisk gressløk

Marinert bifftomat:

  • 1 stk. bifftomat
  • 2 ss balsamicoeddik
  • 2 ss olivenolje

Slik gjør du

Matprat er stolt sponsor av Bocuse d´Or Norge. Fire unge kokker deltar i prestisjekonkurransen Årets unge kokk. Vinneren får garantert plass i hovedkonkurransen Årets kokk 2025. Kandidaten som vinner der, blir Norges kandidat til Bocuse d´Or året etter.

trinn du kan merke av

Årets unge kokk spicy burger

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Årets kokk briljerer med høyrygg

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9668, server:MP-PRD-WEB14 20.06.2024 07:27:21