Tartar med jalapeño og potetgull
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Salte chips toppet med kremet tartar - en skikkelig umamibombe! Lag denne til forrett, eller som en snack når gjestene kommer. Dette er Kokkens Jul, ved Aron Espeland. Julekos på stjernenivå!
Ingredienser
porsjoner
Tartar:
-
150 g mørbrad av storfe -
30 g hermetisk jalapeño -
30 g syltet cornichonagurker -
2 ss finhakket bladpersille -
2 ss frisk gressløk -
2 ss majones -
1 ts sriracha (asiatisk chilisaus)
Til servering:
-
50 g valgfritt potetchips -
1 ss finhakket frisk gressløk til servering
Slik gjør du
Dette er en av flere oppskrifter fra Kokkens Jul, en Youtube-serie fra MatPrat. Se hele serien her!
Dette er én av tre retter kokk Aron Espeland disker opp med i denne runden av Kokkens Jul. Sjekk også ut Kålrot med eggekrem til tapas og Croquette med pinnekjøtt!