Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Rødvinsmarinade

Rødvinsmarinade til kylling og kalkun

Ingredienser

  • 1,5 dl rødvin
  • 3 ss nøytral olje
  • 1 båt hvitløk
  • 1 stk. laurbærblad
  • 1 ss sukker
  • 2 ss hakket frisk timian

kvernet pepper

Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (4)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kylling og kalkun er godt egnet for marinering fordi det så lett tar til seg andre smaker.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1,5 dl rødvin
  • 3 ss nøytral olje
  • 1 båt hvitløk
  • 1 stk. laurbærblad
  • 1 ss sukker
  • 2 ss hakket frisk timian

kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Bland alle ingrediensene til marianden.
  2. Ha kjøtt og marinaden i en plastpose. Knyt posen og bland godt. Legg posen i kjøleskap. Kjøttet vil ta farge av rødvinen, så jo lenger kjøttet marineres desto mørkere blir kjøttet.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 20.04.2024 14:24:02