Brødsmulesti
Gir 12-14 gode biter.
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Kringle med vaniljekrem og makronfyll er en klassiker. Serverer du lun kringle til kaffen når du har gjester kommer du garanert til å få skryt av gjestene. Tilsett gjerne rosiner eller kanel for enda mer smak.
Baker du kringle med bare makronfyll trenger den litt kortere steketid. Vaniljekrem gjør deigen fuktig og gjør steketiden litt lenger. Store kranser kan stå nederst i ovnen, små kan stå midt i.
Strø over litt perlesukker når kringla er avkjølt.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.