Gresskarpuré med chorizo

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
40–60 min

Denne herlige pureen av gresskar og chorizo er full av gode smake. Et perfekt tilbehør til mange ulike råvarer som svinekjøtt, storfe, lam og fisk. 

Ingredienser

  • 135 kg hokkaidogresskar
  • 100 g smør
  • 300 g rå chorizopølse
  • 1 ts salt
  • ca. 1 dl vann

Slik gjør du

  1. Skrell gresskaret og fjern innmaten. Del gresskarkjøttet i små biter.
  2. Fjern skinnet på chorizppølsen og skjær den i skiver.
  3. Stek gresskar og chorizo i smør på lav temperatur til gresskaret er helt mykt.
  4. Ha gresskarrøren i en foodprosessor og kjør den glatt. Smak til med salt og spe med vann. Hvis pureen blir alt for tykk kan du spe med mer vann til ønsket konsistens.
 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.