Flatbrødtrio
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Klassisk norsk mat i tapasform. Enklere kan det ikke bli. Her skal det lite tilberedning til før du har flott og fargerik norsk tapas.
Ingredienser
porsjoner
Flatbrødtapas med fenalår:
-
4 skiver fenalår , finkuttet i strimler -
4 stk. biter flatbrød -
4 ts seterrømme -
1 ts frisk timian , finhakket
Flatbrødtapas med lodderogn:
-
4 stk. biter flatbrød -
4 ts rød eller sort lodderogn -
4 ts seterrømme -
1 ts finhakket frisk gressløk
Flatbrødtapas med blåmuggost:
-
4 stk. biter flatbrød -
50 g blåmuggost -
1 ss seterrømme -
4 stk. valnøttkjerner
Slik gjør du
- Legg utover biter av flatbrød. Legg på en teskje rømme og topp det med fenalår eller lodderogn. Dryss over med finhakkede urter tilslutt.
- Bland blåmuggost og rømme til kremkonsistens. Legg på en teskje på hver flatbrødbit. Pynt med valnøtter.
Denne retten må legges opp rett før gjestene skal spise, ellers blir flatbrødet mykt.