Ingredienser

  • 1 stk. pakke tørkede fiken
  • 1 stk. pakke tørket aprikos
  • 1,5 dl portvin
  • 1 pose stjerneløk (delikatesseløk)
  • 2 ss smør
  • 1 dl balsamicoeddik
  • 2 ss brunt sukker
Del

Fiken- og aprikosmarmelade

(0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Prøv dette ved siden av ribba eller grillede nakkekoteletter og flintstek. Passer til kjøtt med litt isprengt fett og mye smak.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 1 stk. pakke tørkede fiken
  • 1 stk. pakke tørket aprikos
  • 1,5 dl portvin
  • 1 pose stjerneløk (delikatesseløk)
  • 2 ss smør
  • 1 dl balsamicoeddik
  • 2 ss brunt sukker

Slik gjør du

  1. Legg fiken og aprikoser i portvin natten over.
  2. Rens løken og surr den forsiktig gyllen i smør.
  3. Ha i fiken og aprikoser, tilsett eddik og sukker og la det småkoke under lokk i 10-15 minutter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant