Fiken- og aprikosmarmelade

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Over 60 min

Prøv dette ved siden av ribba eller grillede nakkekoteletter og flintstek. Passer til kjøtt med litt isprengt fett og mye smak.

Ingredienser

  • 1 stk pakke tørkede fiken
  • 1 stk pakke tørket aprikos
  • 112 dl portvin
  • 1 pose stjerneløk (delikatesseløk)
  • 2 ss smør
  • 1 dl balsamicoeddik
  • 2 ss brunt sukker

Slik gjør du

Slik gjør du: 

1. Legg fiken og aprikoser i portvin natten over.

2. Rens løken og surr den forsiktig gyllen i smør.

3. Ha i fiken og aprikoser, tilsett eddik og sukker og la det småkoke under lokk i 10-15 minutter.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.