Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Chiliglaze

Chiliglaze

Ingredienser

1  porsjoner
  • 2 dl søt chilisaus
  • 1 ss tomatpuré
  • 3 ss østerssaus (oyster sauce)
  • 3 ss riseddik
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1 stk. finhakket rød chili
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Pensle chiliglaze på kylling, kalkun eller svin for å få en ekstra spennende smak. Sausen kan brukes både som marinade, dipsaus eller til glasering.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

1  porsjoner
  • 2 dl søt chilisaus
  • 1 ss tomatpuré
  • 3 ss østerssaus (oyster sauce)
  • 3 ss riseddik
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1 stk. finhakket rød chili

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Du kan også blande sausen med masse finhakket koriander eller rømme/yoghurt og få en helt ny saus!

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB11 23.07.2024 12:38:17