Carpaccio til tapas
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Et raust fat med tynne skiver av indrefilet, god olivenolje og tynne flak av høvlet parmesan vil garantert vekke begeistring på tapasbordet. Her har vi brunet indrefileten raskt for å få med den gode stekesmaken, og skåret fileten i tynne, tynne skiver med en skarp kniv.
Ingredienser
porsjoner
-
ca.
1 kg indrefilet av storfe eller kalv -
1 ts salt -
1 ts kvernet pepper -
1 dl friske urter f.eks. persille, kjørvel, rosmarin, estragon, kjørvel eller timian -
2 ss olivenolje -
2 ss smør -
2 ss olivenolje -
50 g parmesan -
0,5 ts flaksalt -
0,5 pk ruccula eller friske urter
Slik gjør du
Kjøttet kan godt stekes dagen før det skal serveres, men bør ikke skjæres i skiver før rett før servering. Indrefilet av storfe kan byttes ut av for eksempel indrefilet av elg.