Brødstuffing
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Du kan gjerne steke stuffingen i en egen form i stedet for å fylle den i kalkunen. Her er en supergod og saftig brødstuffing med sopp og urter. Perfekt tilbehør til både kalkun og kylling.
Ingredienser
porsjoner
-
0,75 stk. rustikk landbrød i terninger -
200 g aromasopp delt i fire -
2 ss smør til steking -
1 stk. finhakket løk -
2 bunt vårløk i tynne skiver -
4 dl finhakket stilkselleri (stangselleri) -
2 ss grovhakket frisk frisk kruspersille -
2 ss grovhakket frisk oregano -
2 ss grovhakket frisk salvie -
2 ss grovhakket frisk timian -
3 båter finhakket hvitløk -
2 ts flaksalt -
1 ts nykvernet pepper -
3 stk. store egg -
1 dl kyllingbuljong (utblandet) -
50 g grovrevet parmesan
Slik gjør du
Server brødstuffingen til helstekt kalkun eller som tilbehør til en helstekt kalkunfilet. Brødstuffing passer godt til thanksgivingkalkunen.